За нас

Max Ziff
Главен изпълнителен директор

Copyright © Ziff-Ivin Associates Ltd.

Ziff-Ivin Associates е основана през 2014 година, когато Макс Зифф и Николай Ивин напускат Houlihan Lokey за да развият практиката си в държави от Централна и Източна Европа, Общността на независимите държави и развиващите се страни в Европа.

Макс Зифф става експерт-счетоводител в PriceWaterhouse Coopers, след което работи като управляващ директор за UBS, Deutsche Bank и Barclays Capital, преди да се присъедини към Houlihan Lokey, където е директор на Финансово Консултантски отдел за Европа. Също така, Макс е експертен свидетел по финансови въпроси, с опит при Върховния съд в Обединеното Кралство и при Международния Трибунал.

Николай Ивин има Магистърска степен от Yale и Бакалавър по приложна математика от Moscow State University. Той е работил за Citigroup и GE Capital преди да се присъедини към Houlihan Lokey през 2009, където е директор заедно с Макс Зифф, специализирайки в оценка на портфолио и анализ на компании в затруднено финансово положение.

Екипът на Ziff-Ivin има богат опит в Русия, Украйна, Казахстан, Черна Гора, Словения, Полша, Унгария, България, Румъния, Гърция, Кипър и Исландия. Нашият международен екип е бил част от транзакции с обща стойност над $20 милиарда и е работил с повечето главни Европейски и Американски търговски и инвестиционни банки.

Освен в Лондон, Ziff-Ivin имат офис в София, България, където работят под името Serdika Financial Services. Също така имат представители в Будапеща и Букурещ.

ФИНАНСОВИ СЪВЕТИ И РАЗРЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ

Nickolay Ivin
Управляващ директор